Klikk og hent - fast frakt 99,- gratis levering i Lillesand - gratis frakt over 500,-

Personvern erklæringen

Personvern erklæringen handler om hvordan Atelier Alexandra samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

Atelier Alexandra er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, men vi trenger personopplysninger for å kunne levere varer til deg. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på bruker mønsteret til de som besøker nettstedet.

Under handelen

For at du skal kunne legge varer i handlekurven bruker nettside forskjellige informasjonskapsler. Noen av disse brukes for ta vare på produktene dine i handlekurven, og for at vi skal vite om noen forandrer seg og for at du skal få de riktige produktene og at vi skal vite hvem du er ved bestillingen.

Kjøp av varer og lagring av kunde data

For å kunne sende deg din ordre trenger vi fornavn, etternavn, e-post, gateadresse, postnummer, sted og telefon. Opplysningene deles ikke med andre. Du velger selv om du ønsker å opprette en konto for å få bedre oversikt over dine kjøp. Informasjon vil kunne brukes i markedsføring på Facebook for å gi deg mer tilpasset annonser.

Du har mulighet til å slette din bruker i fremtiden om du ønsker det.

Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev fra Atelier Alexandra. For at vi skal sende e-post til riktig person, må vi registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss.

Side- og tjeneste funksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker